Vészhelyzet Fan Site
Vészhelyzet Fan Site
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
 
 
 
 
 
 

Ha ide akarsz kerülni, akkor írj a vendégkönyvembe, és tedd oda az ikonodat, és rakd ki az oldaladra az enyémet!

Ikonom:

   

   

   

www.g-portal.hu/hilary-lindsayfan

 
Hibák a Vészhelyzetben

Hibák a Vészhelyzetben

 

  • Benton doki egyszer azt mesélte, hogy a diplomaosztóján az édesanyja állva tapsolt neki, máskor pedig a következőt mondta: „Már egyetemista koromban is rengeteget dolgoztam, s még a saját diplomaosztómra sem tudtam elmenni, mert akkor is műszakot vállaltam. „
  • Amikor Carter családjáról először szó esett, édesapját Rolandként emlegették az orvosok, máskor azonban Jacknek szólították
  • Az egyik epizódban a bottal járó Kerrynek szabadnapja volt, a neve azonban tisztán látszott a faliújságon az aznapi beosztottak között.
  • Előfordult az is, hogy Kerry megfeledkezett arról, hogy szerepe szerint sántít, és a háttérben látszik, ahogy fel-alá sétál bot nélkül.
  • Amikor a medikus Susan korcsolyázni hívta Geen doktort, ő arra hivatkozva kérte, hogy válasszanak más programot, mert hasra esne a jégen. Egy másik alkalommal viszont azzal dicsekedett Maluccinak, hogy fiatal korában az iskolai hokiválogatott tagja volt.
  • Carter doktor egyszer egy jómódú betegével arról beszélt, hogy mindketten mennyire szeretik a lovakat. Az orvos elmesélte, hogy vidéki birtokán van egy gyönyörű fehér lova, amikor azonban néhány résszel később Carol főnővér meglátogatta, Carter elvezette az istállóba, és megmutatta neki a féltett állatot – egy koromfekete csődört.
  • Nemegyszer előfordult, hogy a szereplők véletlenül valódi nevükön szólítják egymást a sorozatban. Leggyakrabban Anthony Edwards szokott bakizni: egyszer Benton doktort Eriqnek, Cartert pedig Noah-nak nevezte.
  • Benton doktor többször is kifejti a vegetariánus konyha előnyeit, és azt, hogy már évek óta nem eszik húst. Mégis egy fogadáson jól látszik, hogy csirkecombot tesz a tányérjára.
  • Luka egy alkalommal azt mondta valakinek, hogy a családja Vukovár bombázásakor halt meg, amikor találat érte a házukat. Előzőleg viszont Weaver doktornőnek úgy mesélte, hogy elhurcolták és megölték családtagjait.

Sznocsi, 2007. 05. 25.

 
 
 
 
 
 
 
 
Ki a kedvenc szereplőd a Vészhelyzetből?

Abby Lockhart
Luka Kovac
Samantha Taggart (Sam)
Kerry Weaver
Neela Rasgotra
Gregory Pratt
Michael Gallant
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Ki legyen a Kiszavazó Show nyertese?

Abby Lockhart (12 / 40%)
Luka Kovac (7 / 23%)
Gregory Pratt (11 / 37%)

Szavazatok száma: 30

Létrehozás időpontja:
2007-09-02 20:34:57

Szavazás lezárva:
2007-09-26 14:45:43


Lezárt szavazások
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG